東京都立大学図書館

Evaluation of certain food additives : fifty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 2002. -- (Technical report series / World Health Organization ; 913). <BB02084174>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119289 /498/W88t/913 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119289
請求記号 /498/W88t/913
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives : fifty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 2002
形態事項 vii, 153 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241209135
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 913//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met i Geneva from 4 to 13 June 2002."--P. 1
注記 Bibliography: p. 123
学情ID BA62630420
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (59th : 2002 : Geneva)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Veterinary drug residues -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses
件名標目等 Drug residues -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Drug residues -- Toxicity -- Congresses
件名標目等 Veterinary drugs -- Toxicity -- Congresses
件名標目等 Maximum permissible exposure level -- Standards