東京都立大学図書館

Evaluation of certain mycotoxins in food : fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 2002. -- (Technical report series / World Health Organization ; 906). <BB02084120>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119213 /498/W88t/906 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119213
請求記号 /498/W88t/906
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain mycotoxins in food : fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 2002
形態事項 viii, 62 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241209062
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 906//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 6 to 15 February 2001. "--P. 1
注記 Bibliography: p. 51-53
学情ID BA56369789
本文言語コード 英語
ISSN 05123054
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Mycotoxins -- Congresses
件名標目等 Mycotoxicoses -- Congresses
件名標目等 Aflatoxins -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Carboxylic acids -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Ochratoxins -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Trichothecenes -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses
件名標目等 Risk assessment -- Congresses