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Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 2001. -- (Technical report series / World Health Organization ; 901). <BB02084441>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119347 /498/W88t/901 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119347
請求記号 /498/W88t/901
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 2001
形態事項 x, 107 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241209011
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 901//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 6 to 15 June 2000."--P. 1
注記 Bibliography: p. 82
学情ID BA54115724
本文言語コード 英語
ISSN 05123054
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (55th : 2000 : Geneva)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Food additives -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses