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Omega-3 fatty acids : chemistry, nutrition, and health effects

Fereidoon Shahidi, John W. Finley, editors. -- American Chemical Society, 2001. -- (ACS symposium series ; 788). <BB00735975>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 本館 本館:B2南_洋図書 008253505 /430.6/A44a/788 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 本館
配置場所 本館:B2南_洋図書
資料ID 008253505
請求記号 /430.6/A44a/788
状態
返却予定日
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書誌詳細

標題および責任表示 Omega-3 fatty acids : chemistry, nutrition, and health effects / Fereidoon Shahidi, John W. Finley, editors
出版・頒布事項 Washington, D.C. : American Chemical Society , c2001
形態事項 xii, 330 p. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 0841236887
書誌構造リンク ACS symposium series <BB00768786> 788//a
注記 Includes author index and subject index.
学情ID BA52261871
本文言語コード 英語
著者標目リンク Shahidi, Fereidoon, 1951- <AU00380926>
著者標目リンク Finley, John W., 1942- <AU00380927>
分類標目 LCC:QP752.O44
分類標目 DC21:612.3/97
件名標目等 Omega-3 fatty acids Congresses