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Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 2000. -- (Technical report series / World Health Organization ; 896). <BB02084090>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119163 /498/W88t/896 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119163
請求記号 /498/W88t/896
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 2000
形態事項 viii, 128 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241208961
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 896//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 1 to 10 June 1999."--Introd
注記 Includes bibliographies
学情ID BA51346403
本文言語コード 英語
ISSN 05123054
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (49th : 1997 : Rome)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Food additives -- Toxicity testing
件名標目等 Food contamination -- Health aspects