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Food : a culinary history from antiquity to the present

under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]. -- Columbia University Press, 1999. -- (European perspectives). <BB02341862>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:歴史考古 10005030540 /383.8/F31f 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:歴史考古
資料ID 10005030540
請求記号 /383.8/F31f
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , 1999
形態事項 xviii, 592 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 0231111541
書誌構造リンク European perspectives <BB02117515>//a
その他の標題 原タイトル:Histoire de l'alimentation
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA44603732
本文言語コード 英語
著者標目リンク Flandrin, Jean Louis, 1931- <AU00151620>
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00534852>
著者標目リンク Sonnenfeld, Albert <>
分類標目 LCC:TX353
分類標目 DC21:641.3/09
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food habits -- History