東京都立大学図書館

Preparation and use of food-based dietary guidelines : report of a Joint FAO/WHO Consultation

World Health Organization, 1998. -- (Technical report series / World Health Organization ; 880). <BB02084042>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119015 /498/W88t/880 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119015
請求記号 /498/W88t/880
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Preparation and use of food-based dietary guidelines : report of a Joint FAO/WHO Consultation
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1998
形態事項 vi, 108 p. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9241208805
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 880//a
注記 "A Joint FAO/WHO Consultation on the Preparation and Use of Food-Based Dietary Guidelines was convened in Nicosia, Cyprus from 2 to 7 March 1995."--P. 1
注記 Bibliography: p. 45-48
学情ID BA39619198
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Consultation on Preparation and Use of Food-based Dietary Guidelines <AU00685509>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Diet -- Standards
件名標目等 Nutrition
件名標目等 Food