東京都立大学図書館

Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1987. -- (Technical report series / World Health Organization ; 759). <BB02084616>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002119650 /498/W88t/759 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119650
請求記号 /498/W88t/759
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization
出版・頒布事項 Albany, N.Y. : WHO Publications Center USA [distributor] , 1987
形態事項 53 p. ; 20 cm
巻号情報
ISBN 9241207590
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 759//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 16 to 25 February 1987."--P. 7
注記 Includes bibliographical references
学情ID BA36019966
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00685288>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:TP455
分類標目 DC20:610 s
分類標目 DC20:363.1/92
件名標目等 Food additives -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses