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Evaluation of certain food additives and contaminants : thirtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

: pbk. -- World Health Organization, 1987. -- (Technical report series / World Health Organization ; 751). <BB02084550>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 : pbk 人文社会 人社:社会福祉 10002119537 /498/W88t/751 学部管理 0件
No. 0001
巻号 : pbk
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002119537
請求記号 /498/W88t/751
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : thirtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization
出版・頒布事項 Albany, N.Y. : WHO Publications Center USA [distributor] , 1987
形態事項 57 p. ; 20 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9241207515
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 751//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 2 to 11 june 1986."--P. 7
注記 Bibliography: p. 45-49
学情ID BA35683796
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00685288>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:RA1270.F6
分類標目 DC20:610 s
分類標目 DC20:615.9/54
件名標目等 Food additives -- Toxicity testing
件名標目等 Food contamination -- Health aspects