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Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

: pbk. -- World Health Organization, 1991. -- (Technical report series / World Health Organization ; 806). <BB02083619>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 : pbk 人文社会 人社:社会福祉 10002118349 /498/W88t/806 学部管理 0件
No. 0001
巻号 : pbk
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002118349
請求記号 /498/W88t/806
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1991
形態事項 vii, 49 p. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9241208066
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 806//a
注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 5 to 14 June 1990"--P. 1
注記 入力は遡及データによる
学情ID BA35682873
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (37th : 1990 : Geneva, Switzerland)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:RA1270.F6
分類標目 DC20:610 s
分類標目 DC20:615.9/54
件名標目等 Food additives -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses