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Evaluation of certain food additives and naturally occurring toxicants : thirty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1992. -- (Technical report series / World Health Organization ; 828). <BB02083791>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002118561 /498/W88t/828 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002118561
請求記号 /498/W88t/828
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and naturally occurring toxicants : thirty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1992
形態事項 viii, 49 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241208287
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 828//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 3 to 12 February 1992."--P. 1
注記 Bibliography: p. 37-42
学情ID BA35682239
本文言語コード 英語
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00685288>
分類標目 LCC:TP455
分類標目 DC20:363.19/2
件名標目等 Food additives
件名標目等 Food -- Toxicology
件名標目等 Food Additives
件名標目等 Food Contamination