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Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1997. -- (Technical report series / World Health Organization ; 868). <BB02083982>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002118893 /498/W88t/868 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002118893
請求記号 /498/W88t/868
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1997
形態事項 viii, 69 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241208686
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 868//a
注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 6 to 15 February 1996."--P. 1
注記 Bibliography: p. 49-51
学情ID BA33217850
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (46th : 1996 : Geneva)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Food additives -- Toxicology -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses