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Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1995. -- (Technical report series / World Health Organization ; 859). <BB02083945>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002118801 /498/W88t/859 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002118801
請求記号 /498/W88t/859
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1995
形態事項 viii, 54 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9241208597
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 859//a
注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 14 to 23 February 1995."--Introd
注記 Bibliography: p. 40-42, 43-115
学情ID BA26875650
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting <AU00685250> (44th : 1995 : Rome, Italy)
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Food additives -- Toxicology
件名標目等 Food contamination