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Analysis of foods and beverages : headspace techniques

edited by George Charalambous. -- Academic Press, 1978. <BB02127500>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 本館 本館:B2南_洋図書 010590647 /588/C34A 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 本館
配置場所 本館:B2南_洋図書
資料ID 010590647
請求記号 /588/C34A
状態
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Analysis of foods and beverages : headspace techniques / edited by George Charalambous
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1978
形態事項 xiv, 394 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0121690504
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Headspace techniques
注記 Includes bibliographical references and index
注記 Proceedings of a symposium organized by the Flavor Subdivision of the Agricultural and Food Chemistry Division of American Chemical Society at the 174th national meeting, Chicago, Aug. 29-Sept. 2, 1977
学情ID BA24502095
本文言語コード 英語
著者標目リンク Charalambous, George, 1922- <AU00713240>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry. Flavor Subdivision <AU00713241>
分類標目 LCC:TX545
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Beverages -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Flavor -- Congresses
件名標目等 Gas chromatography -- Congresses