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Food texture and viscosity : concept and measurement

Malcolm C. Bourne. -- 2nd ed. -- Academic Press, 2002. -- (Food science and technology : international series). <BB00757646>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 本館 本館:B2南_洋図書 008587019 /498.5/B67f/2002 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 本館
配置場所 本館:B2南_洋図書
資料ID 008587019
請求記号 /498.5/B67f/2002
状態
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Food texture and viscosity : concept and measurement / Malcolm C. Bourne
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 San Diego ; Tokyo : Academic Press , c2002
形態事項 xvii, 427 p. : ill. (some col.) ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0121190625
書誌構造リンク Food science and technology : international series <BB02439161>//a
注記 Includes bibliographical references (p. [381]-413) and index
学情ID BA23608589
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Bourne, Malcolm C. <AU00394363>
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC19:664/.07
件名標目等 Food texture
件名標目等 Viscosity
件名標目等 Food -- Analysis