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Food texture and viscosity : concept and measurement
Malcolm C. Bourne. -- 2nd ed. -- Academic Press, 2002. -- (Food science and technology : international series). <BB00757646>
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Food texture and viscosity : concept and measurement
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
状態
返却予定日
予約
WEB書棚
0001
本館
本館:B2南_洋図書
008587019
/498.5/B67f/2002
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
本館
配置場所
本館:B2南_洋図書
資料ID
008587019
請求記号
/498.5/B67f/2002
状態
返却予定日
予約
0件
WEB書棚
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書誌詳細
標題および責任表示
Food texture and viscosity : concept and measurement / Malcolm C. Bourne
版事項
2nd ed
出版・頒布事項
San Diego ; Tokyo : Academic Press , c2002
形態事項
xvii, 427 p. : ill. (some col.) ; 24 cm
巻号情報
ISBN
0121190625
書誌構造リンク
Food science and technology : international series <BB02439161>//a
注記
Includes bibliographical references (p. [381]-413) and index
学情ID
BA23608589
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Bourne, Malcolm C. <AU00394363>
分類標目
LCC:TX531
分類標目
DC19:664/.07
件名標目等
Food texture
件名標目等
Viscosity
件名標目等
Food -- Analysis
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