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Principles for the safety assessment of food additives and contaminants in food

World Health Organization, 1987. -- (Environmental health criteria ; 70). <BB02083972>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002118033 /498.4/E64e/70 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002118033
請求記号 /498.4/E64e/70
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Principles for the safety assessment of food additives and contaminants in food
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1987
形態事項 174 p. ; 21 cm
巻号情報
ISBN 9241542705
書誌構造リンク Environmental health criteria <BB00815113> 70//a
注記 This report contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the stated policy of the United Nations Environment Programme, the International Labour Organization, the World Health Organization or the Food and Agriculture Organization of the United Nations
注記 Published under the joint sponsorship of the United Nations Environment Programme, the International Labour Organisation, and the World Health Organization in collaboration with the Food and Agriculture Organization of the United Nations
学情ID BA23149313
本文言語コード 英語
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
著者標目リンク United Nations Environment Programme <AU00303182>
著者標目リンク International Labour Organisation <AU00300071>
件名標目等 Food Additives -- toxicity
件名標目等 Food Contamination