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Economics of change in market structure, conduct, and performance, the baking industry, 1947-1958

Richard G. Walsh [and] Bert M. Evans. -- The University, 1963. -- (University of Nebraska studies ; New ser. No. 28). <BB02079477>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 本館 本館:B2南_洋図書 001188666 /083/N61N/28 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 本館
配置場所 本館:B2南_洋図書
資料ID 001188666
請求記号 /083/N61N/28
状態
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書誌詳細

標題および責任表示 Economics of change in market structure, conduct, and performance, the baking industry, 1947-1958 / Richard G. Walsh [and] Bert M. Evans
出版・頒布事項 Lincoln : The University , 1963
形態事項 167 p. ; 23 cm
書誌構造リンク University of Nebraska studies <BB00207687> New ser. No. 28//a
学情ID BA17559194
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Walsh, Richard G., 1930- <AU00682392>
著者標目リンク Evans, Bert M. <>