東京都立大学図書館

Freezing of fresh foods

by Donald K. Tressler and Clifford F. Evers. -- 3rd completely rev. & augm. ed. -- AVI Pub. Co., 1957. -- (The freezing preservation of foods ; v. 1). <BB02127516>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 本館 本館:B2南_洋図書 011137306 /588/TR4F 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 本館
配置場所 本館:B2南_洋図書
資料ID 011137306
請求記号 /588/TR4F
状態
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Freezing of fresh foods / by Donald K. Tressler and Clifford F. Evers
版事項 3rd completely rev. & augm. ed
出版・頒布事項 Westport, Conn. : AVI Pub. Co. , 1957
形態事項 xii, 1214 p. : ill. ; 21 cm
書誌構造リンク The freezing preservation of foods <BB02127517> v. 1//b
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA1668957X
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Tressler, Donald Kiteley, 1894- <AU00713262>
著者標目リンク Evers, Clifford F. <AU00713263>