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Growing pains : how to make the transition from an entrepreneurship to a professionally managed firm
Eric G. Flamholtz, with the assistance of Yvonne Randle. -- Rev. ed. -- Jossey-Bass, 1990. -- (The Jossey-Bass management series). <BB00503907>
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Growing pains : how to make the transition from an entrepreneurship to a professionally managed firm
Eric G. Flamholtz, with the assistance of Yvonne Randle. -- Rev. ed. -- Jossey-Bass, 1990. -- (The Jossey-Bass management series). <BB00503907>
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
状態
返却予定日
予約
WEB書棚
0001
経済経営
経済経営:経済経営学部書庫5
012834720
/336.1/F31g
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
経済経営
配置場所
経済経営:経済経営学部書庫5
資料ID
012834720
請求記号
/336.1/F31g
状態
返却予定日
予約
0件
WEB書棚
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書誌詳細
標題および責任表示
Growing pains : how to make the transition from an entrepreneurship to a professionally managed firm / Eric G. Flamholtz, with the assistance of Yvonne Randle
版事項
Rev. ed
出版・頒布事項
San Francisco : Jossey-Bass , 1990
形態事項
xxxvi, 407 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN
1555422721
書誌構造リンク
The Jossey-Bass management series <BB00770486>//a
注記
Includes bibliographical references (p. 375-389) and index
学情ID
BA13404902
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Flamholtz, Eric <AU00378294>
著者標目リンク
Randle, Yvonne <AU00378295>
分類標目
LCC:HD62.5
分類標目
DC20:658.4/063
分類標目
経営管理 NDC8:336.1
件名標目等
New business enterprises -- Management
件名標目等
Organizational change
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