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Changing comparative advantages in China : effects on food, feed and fibre markets

by Kym Anderson. -- Development Centre of the Organisation for Economic Co-operation and Development, 1990. -- (Development Centre studies). <BB00555314>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 経済経営 経済経営:経済経営学部書庫6 004184986 /332.22/A46c 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 経済経営
配置場所 経済経営:経済経営学部書庫6
資料ID 004184986
請求記号 /332.22/A46c
状態
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Changing comparative advantages in China : effects on food, feed and fibre markets / by Kym Anderson
出版・頒布事項 Paris : Development Centre of the Organisation for Economic Co-operation and Development , c1990
形態事項 118 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 9264133542
書誌構造リンク Development Centre studies <BB00160277>//a
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Évolution des avantages comparatifs en Chine : effets sur les marchés de l'alimentation humaine et animale et des fibres
注記 Also published in French under the title: Évolution des avantages comparatifs en Chine : effets sur les matchés de l'alimentation humaine et animale et des fibres
注記 Bibliography: p. 113-118
学情ID BA10464704
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Anderson, Kym, 1950- <AU00749407>
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development. Development Centre <AU00598212>