東京都立大学図書館

Health surveillance and management procedures for food-handling personnel : report of a WHO Consultation

World Health Organization, 1989. -- (Technical report series / World Health Organization ; 785). <BB02084895>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002120138 /498/W88t/785 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002120138
請求記号 /498/W88t/785
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Health surveillance and management procedures for food-handling personnel : report of a WHO Consultation
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1989
形態事項 47 p. : 21 cm
巻号情報
ISBN 924120785X
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 785//a
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Report of a WHO Consultation
注記 "A WHO Consultation on Health Surveillance and Management Procedures for Food-Handling Personnel met in Geneva from 18 to 22 April 1988."--P. 7
注記 Bibliography: p. 32-33, 34
学情ID BA07536250
本文言語コード 英語
著者標目リンク WHO Consultation on Health Surveillance and Management Procedures for Food-Handling Personnel <>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
件名標目等 Food contamination -- Prevention
件名標目等 Food handling -- Standards
件名標目等 Food poisoning -- Prevention