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Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names

compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton. -- Elsevier Scientific Pub. Co, 1977. <BB00322035>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 日野館 日野:参考図書 20001484460 R/588.033/E 禁帯出 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 日野館
配置場所 日野:参考図書
資料ID 20001484460
請求記号 R/588.033/E
状態 禁帯出
返却予定日
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names / compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton
出版・頒布事項 Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co , 1977
出版・頒布事項 New York : distributors for the U.S. and Canada , Elsevier/North-Holland , 1977
形態事項 207 p. ; 22 cm
巻号情報
ISBN 0444415599
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Dictionary of food science and technology
学情ID BA06936912
本文言語コード 英語 フランス語 ドイツ語 スペイン語 ラテン語
著者標目リンク *Morton, I. D. (Ian Douglas) <AU00610481>
著者標目リンク Morton, Chloe <AU00610482>
分類標目 LCC:TX349
分類標目 DC:664/.003
分類標目 食品工業 NDC9:588.033
件名標目等 Food -- Dictionaries -- Polyglot
件名標目等 Food industry and trade -- Dictionaries -- Polyglot
件名標目等 Dictionaries, Polyglot