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Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1989. -- (Technical report series / World Health Organization ; 776). <BB02084897>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 人文社会 人社:社会福祉 10002120146 /498/W88t/776 学部管理 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 人文社会
配置場所 人社:社会福祉
資料ID 10002120146
請求記号 /498/W88t/776
状態 学部管理
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1989
形態事項 64 p. ; 21 cm
巻号情報
ISBN 9241207760
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB00781748> 776//a
注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 21 to 30 March 1988."--P. 7
注記 Bibliography: p. 40-41
学情ID BA04018136
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00685288>
著者標目リンク World Health Organization <AU00181781>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:TP455
分類標目 DC19:610 s
分類標目 DC19:363.1/92
件名標目等 Food additives -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses