Tokyo Metropolitan University Library

646食品成分表

科学技術庁資源調査会編 ; ['94] - 2012[CD-ROM付]. -- 一橋出版, 1994. <BB02169647>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Material ID Call No Status Due Date Reservation WEB書棚
0001 2007 Health Sciences Library Arakawa:open shelf 30000071042 /498.51/R63/2007 0items
No. 0001
Volumes 2007
Library Health Sciences Library
Location Arakawa:open shelf
Material ID 30000071042
Call No /498.51/R63/2007
Status
Due Date
Reservation 0items
WEB書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 646食品成分表 / 科学技術庁資源調査会編
646 ショクヒン セイブンヒョウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 一橋出版 , 1994.2-
physical description area 冊 ; 26cm
Volume Information
volumes ['94]
ISBN 4891964049
Volume Information
volumes '98
ISBN 4891964049
Volume Information
volumes 2001
ISBN 4834851036
Volume Information
volumes 2003
ISBN 4834851036
Volume Information
volumes 2003 CD-ROM版
ISBN 4834841057
Volume Information
volumes 2004[CD-ROM付]
ISBN 4834841073
Volume Information
volumes 2005
ISBN 4834851117
Volume Information
volumes 2005 [CD-ROM付]
ISBN 483484109X
Volume Information
volumes 2006
ISBN 4834851141
Volume Information
volumes 2006[CD-ROM付]
ISBN 4834841138
Volume Information
volumes 2007
ISBN 9784834851182
Volume Information
volumes 2007[CD-ROM付]
ISBN 4834841154
Volume Information
volumes 2008
ISBN 9784834851229
Volume Information
volumes 2008[CD-ROM付]
ISBN 9784834841176
Volume Information
volumes 2009
ISBN 9784834851243
Volume Information
volumes 2009[CD-ROM付]
ISBN 9784834841190
Volume Information
volumes 2010
ISBN 9784809074400
Volume Information
volumes 2010[CD-ROM付]
ISBN 9784809062728
Volume Information
volumes 2011
ISBN 9784809074707
Volume Information
volumes 2011[CD-ROM付]
ISBN 9784809062902
Volume Information
volumes 2012
ISBN 9784809075254
Volume Information
volumes 2012[CD-ROM付]
ISBN 9784809062957
note ['94]は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note '98は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「五訂日本食品標準成分表 新規食品編」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note 2001-: 科学技術庁資源調査会編「五訂日本食品標準成分表」「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
note 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編「五訂増補日本食品標準成分表」, 「五訂増補日本食品標準成分表脂肪酸成分表編」, 科学技術庁資源調査会編「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
note 2001-の編者: 646食品成分表編集委員会
note 2003 CD-ROM版, 2004, 2005, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012: CD-ROM (1枚 ; 12cm) 栄養計算ソフト「フーズサポーター」付
note 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011[CD-ROM付], 2012[CD-ROM付]のISBNはジャケットによる
note 2009: 一橋出版(ISBN:9784834851243), 東京法令出版(ISBN:9784809073830)あり
note 2010-の出版社: 東京法令出版
NCID BN12295563
text language code Japanese
author link 646食品成分表編集委員会
646 ショクヒン セイブンヒョウ ヘンシュウ イインカイ <>
author link 一橋出版||ヒトツバシ シュッパン <AU00572673>
author link 科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00061397>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification NDC7:498.53
classification Science and technology NDLC:PC25
subject headings 食品||ショクヒン