Tokyo Metropolitan University Library

科学的に正しい栄養の教科書 : 専門家が教える正しい知識と理想の食生活

ニュートンプレス, 2023. -- (ニュートン別冊)(Newtonムック). <BB02422486>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Material ID Call No Status Due Date Reservation WEB書棚
0001 Central Library Central:3F 10006080106 /498.5/N99s/2023 Loaned out 2024/11/26 0items
No. 0001
Volumes
Library Central Library
Location Central:3F
Material ID 10006080106
Call No /498.5/N99s/2023
Status Loaned out
Due Date 2024/11/26
Reservation 0items
WEB書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 科学的に正しい栄養の教科書 : 専門家が教える正しい知識と理想の食生活
カガクテキ ニ タダシイ エイヨウ ノ キョウカショ : センモンカ ガ オシエル タダシイ チシキ ト リソウ ノ ショクセイカツ
publication,distribution,etc.,area 東京 : ニュートンプレス , 2023.8
physical description area 175p : 挿図 ; 28cm
Volume Information
ISBN 9784315527247
parent bibliography link ニュートン別冊||ニュートン ベッサツ <BB00319966>//a
parent bibliography link Newtonムック||Newton ムック <BB00295191>//a
variant titles 原タイトル:食と栄養の大百科
ショク ト エイヨウ ノ ダイヒャッカ
variant titles 異なりアクセスタイトル:栄養の教科書 : 科学的に正しい
エイヨウ ノ キョウカショ : カガクテキ ニ タダシイ
note ニュートン別冊「食と栄養の大百科 増補第2版」の改訂
NCID BD03124810
text language code Japanese
author link ニュートンプレス||ニュートン プレス <AU00621541>
classification Children’s books. Special materials NDLC:Y94
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.5
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
subject headings 食品||ショクヒン
subject headings 栄養||エイヨウ
subject headings 食品化学||ショクヒンカガク
subject headings 食品||ショクヒン
subject headings 栄養||エイヨウ
subject headings 食生活||ショクセイカツ