Tokyo Metropolitan University Library

フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ

大浦裕二, 佐藤和憲編著. -- ミネルヴァ書房, 2021. <BB02397720>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Material ID Call No Status Due Date Reservation WEB書棚
0001 Economics and Business Administration Library Economics and Business Administration Library:Reading room 10006202114 /611.3/O92f 0items
0002 Department of Geography Library Department of Geography Library:Library 10005757135 /611.3/O92f 0items
No. 0001
Volumes
Library Economics and Business Administration Library
Location Economics and Business Administration Library:Reading room
Material ID 10006202114
Call No /611.3/O92f
Status
Due Date
Reservation 0items
WEB書棚
No. 0002
Volumes
Library Department of Geography Library
Location Department of Geography Library:Library
Material ID 10005757135
Call No /611.3/O92f
Status
Due Date
Reservation 0items
WEB書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ / 大浦裕二, 佐藤和憲編著
フード ビジネスロン : 「ショク ト ノウ」ノ サイゼンセン オ マナブ
publication,distribution,etc.,area 京都 : ミネルヴァ書房 , 2021.5
physical description area v, 190p : 挿図 ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784623091164
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論 : 食と農の最前線を学ぶ
フード ビジネス ロン : ショク ト ノウ ノ サイゼンセン オ マナブ
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論
フードビジネス ロン
note 引用・参考文献: p181-185
note 推薦図書: 各章末
NCID BC06863802
text language code Japanese
author link 大浦, 裕二||オオウラ, ユウジ <AU00812520>
author link 佐藤, 和憲 (1954-)||サトウ, カズノリ <AU00762180>
classification Agricultural economics NDC9:611.3
classification Food technology NDC10:588.09
classification Agricultural economy and management NDC10:611.3
classification Economics. Industries NDLC:DL681
subject headings 食料品||ショクリョウヒン
subject headings フードシステム||フードシステム